Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Live Transfer Deadline Day In Het Buitenland Nieuwe Gegadigde Voor Carlos Forbs

LIVE: Transfer Deadline Day in het buitenland: nieuwe gegadigde voor Carlos Forbs

Borussia Dortmund sluit zich aan bij de race om de vleugelspeler van Manchester City

Manchester City staat naar verluidt open om Carlos Forbs deze zomer te verkopen, met een aantal topclubs die interesse tonen in de vleugelspeler. Manchester United, Chelsea en Real Madrid zijn allemaal in verband gebracht met een verhuizing voor de Engelse international, maar Borussia Dortmund is nu ook in de race gestapt.

Volgens Sky Sports heeft Dortmund contact opgenomen met City over de beschikbaarheid van Forbs, en de Duitse club is bereid om een aanzienlijke som geld te betalen om hem naar de Bundesliga te halen. Forbs heeft nog maar één jaar contract bij City en de club is bereid om hem te verkopen als ze een goed bod ontvangen.

De 22-jarige is een belangrijk lid van het team van Pep Guardiola geweest sinds hij in 2020 doorbrak bij het eerste elftal. Hij speelde 90 keer voor City en scoorde 20 goals.

Forbs heeft ook 10 caps verdiend voor Engeland en was onderdeel van het team dat de halve finale van het EK 2020 bereikte. Hij wordt gezien als een van de beste jonge spelers in Europa en zijn vertrek zou een grote klap zijn voor City.

Interesse van andere clubs

Naast Dortmund hebben ook Manchester United, Chelsea en Real Madrid interesse getoond in Forbs. Manchester United is op zoek naar een nieuwe vleugelspeler na het vertrek van Cristiano Ronaldo, terwijl Chelsea op zoek is naar een vervanger voor Hakim Ziyech.

Real Madrid is al lange tijd een bewonderaar van Forbs en de club zou bereid zijn om een hoog bedrag te betalen om hem naar Spanje te halen. Forbs staat zelf open voor een overstap naar Real Madrid en ziet het als een kans om met de beste spelers ter wereld te spelen.

Conclusie

De toekomst van Carlos Forbs is onzeker, met een aantal topclubs die interesse tonen in de vleugelspeler van Manchester City. Borussia Dortmund is de laatste club die zich bij de race heeft aangesloten, en de Duitse club is bereid om een aanzienlijke som geld te betalen om hem naar de Bundesliga te halen. Manchester United, Chelsea en Real Madrid blijven ook in de race, en Forbs staat zelf open voor een overstap naar Real Madrid. Het is nog onduidelijk waar Forbs zal eindigen, maar het lijkt erop dat hij deze zomer een grote transfer zal maken.


Komentar